Vesterhavs Cup udvalg

 

 
Styregruppe og turnering
 
21742525
 
Økonomi og indkvartering
 
51223227
 
Kontakt til klubber
 
25259910
 
Indkvartering - skoleleder Ådal
 
93902804
 
Festudvalg
 
26353077
 
Bespisning
 
26165664
 
Vesterhavs Cup - bemanding herrer
 
21642564
 
Bespisning
 
29937557

Sammensætning

Vesterhavs cup udvalget består af 9 personer. Ud af disse skal 4 personer med i hovedudvalget. Vesterhavs Cup udvalget skal varetage følgende funktioner:

  • Økonomi (1)
  • Indkvartering (1)
  • Turnering (1)
  • Kiosker & Køkken (1)
  • Leverance af varer (1)
  • Program / events (1)
  • Vagter (3)

Udvalget skal være på plads senest 1. November

 

Ansvar & myndighed

Den økonomiansvarlige holder bestyrelsen orienteret. Udvalget skal respektere klubbens værdier og leveregler.

 

Opgaver

Vesterhavs cup udvalget har følgende opgaver:

  • Booking af hal og faciliteter
  • Kontakt til trænerne og ledere
  • Kontakt til de lokale klubber
  • Kontakt til EuroSportring
  • Bestilling af dommere
  • Koordinere indkvartering af hold
  • Koordinere indkøb af varer (mad, sodavand etc.)
  • Salg fra kiosker og spillesteder 
  • Udarbejde og vedligeholde drejebogen for arrangementet
  • Information/kommunikation til spillere/forældre om bl.a. turneringsplan samt ansvarlig for tidtagning
  • Koordinere vagter på skoler
  • Opdatere den del af hjemmesiden, der omhandler stævnet
  • Ansvar for 1 gang årligt at ajourføre funktionsbeskrivelse (juni)

 

Kvalifikationer

Medlemmerne af Vesterhavs cup udvalget vil have særligt brug for følgende kompetencer:

  • Koordinator
  • Kontaktskaber
  • Formidler
  • Organisator
  • Opstarter
  • Afslutter
  • Kende stævne struktur til bunds

 

Mødefrekvens

 

4 gange årligt á 3 timer

 

 

Estimeret timeforbrug (funktionsfordelingsanalysen)

 

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

I alt

Xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Yderligere information