Vesterhavscup - En god start på en ny sæson

(Publiceret 28 maj 2018)

 

 

Endnu en gang stod den på håndbold i pinsen, da SGI håndbold i samarbejde med SGI Fodbold afholdte nok Danmarks hyggeligste stævne, hvor der næsten altid er fantastisk vejr. Denne udgave var ingen undtagelse. Vores to UH Esbjerg hold har brugt stævnet lidt forskelligt.

U16 drengene er startet op med det nye trænerteam, som er bestående at Nicolai Laustsen og Magnus Pedersen, som er nye i klubben. Magnus kommer til fra et år på Idrætshøjskolen i Ikast, hvor han har gået på trænerlinjen. Magnus kommer oprindeligt fra Ølgod, og vi er glade for at Magnus har valgt at blive en del af vores miljø, hvor han skal bidrage til at skabe udvikling for vores u16 gruppe. Derfor har de brugt dagene til at lære hinanden af kende, så trænerteamet kan skabe sig et overblik over truppens stærke og svage sider. 

Igen i år har u16 årgangen mange spillere som skal på efterskole, der betød at de stillede op med Anders Søe som træner. Anders skal til Århus de kommende år, og det er vi meget ærgerlige over, da Anders har ydet et fantastisk arbejde i klubben, en rigtig klub-dreng! Det var fint for vores kommende u16 hold at blive matchet med efterskoleholdet, og det ser fornuftigt ud til kommende sæson, hvor andre spillere nu får muligheden for at træde op og tage ansvar, nu hvor de andre er ”lånt ud” 

U18 holdet kørte mere på ”rutinen”. De bidrog med en masse praktisk arbejde i forbindelse med afviklingen af stævnet. Hvilket er utrolig vigtigt, da en stor del af overskuddet fra stævnet er med til at holde SGI økonomisk oven vande! Drengene træder lidt i vande frem til juni måned, hvor vi for alvor starter op med den nye sæson, og en del af de spillere, som kommer til klubben inkl. efterskoleeleverne, kan deltage i træningen. De fik med lidt hiv og sving spillet sig til finalen, og tog en sikker sejr over holdet de tabte til søndag morgen – Ja, med parathed og den rette indstilling, beviste de, at de var et klart (og forventeligt) bedre hold. Hen over den næste periode skal truppen på træningslejr, hvor der vil være fokus på det sociale, men også det spillemæssige skal kigges efter i sømmene. 

Der er ingen tvivl om, at der er et stort potentiale i årene fremover, ikke kun i Esbjerg, men også i Ribe, og resten af vores opland, hvor flere spillere er ved at poppe op. Det lover for en spændende fremtid for ungdomsprojektet i Ribe-Esbjerg HH, og vi ser frem til at der forhåbentligt er nogen af dem, som slår igennem på vores ligahold.  – En ting er sikkert, vi skaber ikke den næste Jacob Holm uden samarbejde.

 

Mark Bendixen

Talentchef Ribe Esbjerg HH

 

Yderligere information