2 dygtige norske piger i SGI-Håndbold.

(Publiceret 12 marts 2018)

Gode ambassadører for SGI.

 

 

2 friske piger fra SGI håndbolds 2. division damer.  Anna Moen (til venstre) og Marion Severinsen. 

 

Anna Moen og Marion Severinsen er 2 søde og dygtige håndboldspillere der har valgt, at spille håndbold på vores 2. division damehold. Marion står på mål, og Anna er bagspiller.

Vi har bedt de 2 piger skrive nogle ord om sig selv, og om hvordan de har med at spille håndbold i SGI.

Anna skriver følgende:

Jeg heter Anna Moen. Jeg er 20 år, og jeg kommer fra en liten by i Norge som heter Halden. Jeg har flyttet hit til Esbjerg fordi jeg studerer fysioterapi ved UC Syd, og er nå på 2.semester. Jeg visste lenge før jeg flyttet at jeg skulle studere i Danmark, og det var av den grunn at jeg hadde lyst til å oppleve noe nytt og spennende.

Jeg har spilt håndball siden jeg var 5 år, så håndball har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har alltid hatt rolle som bakspiller (men det har variert mellom venstre back og playmaker).

Grunnen til at jeg valgte SGI som min nye klubb var hovedsakelig Nina Vassvik (som jeg studerer med), da hun tit sa jeg skulle komme med til trening. Jeg har blitt godt tatt imot av alle på holdet og i klubben, og jeg synes det er superhyggelig å komme til trening med så mange dyktige mennesker.

Marion siger:

Jeg heder Marion, er 24 år og kommer fra Søgne der ligger syd i Norge. Her i Søgne har jeg spillet håndbold fra jeg var 10 år til jeg startede med at studere i England. Jeg har både spillet fløj og streg, men endte op som målvogter.

I England fik jeg muligheden for at spille på et klubhold med universitetet hvor jeg studerede. Som de fleste ved er ikke Englændere kendt for at være gode i håndbold, så det har været en udfordring at komme til et 2 divisions hold i Danmark. Selv om det har været hårdt, så har jeg blevet taget rigtig godt i mod af alle på holdet og SGI-Håndbold klub. Jeg trives meget godt på holdet og ser frem mod hver træning 

2. divison damer skal i den kommende tid spille nogle ret afgørende kampe i bestræbelserne på, at skulle bevare pladsen i 2 division. I disse kampe bliver både Anna og Marion vigtige for holdet, vi ønsker dem begge held og lykke i de kommende kampe Smil

SGI-Håndbold ønsker alle nye spillere velkommen. Se info om hold og træningstider på vores hjemmeside www.sgi-haandbold.dk.

Yderligere information